Trigger API

WAT IS DAT NU EEN API ?
API staat voor Aanspreek Persoon Integriteit.

Het is een persoon die men kan contacteren als er sprake is van een integriteitsschending. Dit kan zijn elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

IS API EEN TRIGGER UITVINDING ?

Neen we hebben het warm water niet opnieuw uitgevonden. De functie van API is in het leven geroepen om een vertrouwelijk meldpunt te hebben. In de media heeft men de laatste jaren genoeg kunnen lezen over grensoverschrijdend gedrag, zeker binnen sportverenigingen en sportfederaties. Daarom heeft de overheid het API concept in het leven geroepen. Het is logisch dat Trigger hierin volgt.

IS EEN API ONAFHANKELIJK ?

Jazeker, de API werkt onafhankelijk en is aan niemand zeggenschap verplicht… ook niet aan het bestuur. De API beschikt over een eigen GSM nummer en een e-mailadres waar niemand binnen de club toegang tot heeft (vandaar een Gmail adres)

WIE IS BINNEN TRIGGER DE API ?

Binnen Trigger zijn dat:

Petra Driessen
Petra vervult in haar dagelijkse werk bij de Brandweer Zuid Limburg (NL), een functie binnen het Bedrijfs Opvang Team. Dit team is belast met het ondersteunen van collega’s na een aangrijpende gebeurtenis tijdens een inzet. Maar ook bij persoonlijke kwesties die van invloed kunnen zijn op het functioneren van een collega. Vanuit dit oogpunt hebben we besloten haar te vragen voor de functie van API binnen Trigger, aangezien zij ruime ervaring heeft met het discreet behandelen en omgaan van dit soort zaken.

sinds kort mogen wij Armand Houbrechts en Jorgen Bijnens verwelkomen, om dit team te versterken om zo iedereen de vrije keuze te laten en niet gebonden te zijn aan 1 persoon.

HOE KUN JE DE TRIGGER API BEREIKEN ?

De API kan je bereiken via het e-mail adres:
apitrigger@gmail.com

Telefonisch:
+32 471 52 18 47

Of met WhatsApp
+32 471 52 18 47